Taxi Cab

Taxis történetek, vélemények, tapasztalatok az utas szemszögéből

Friss topikok

Archívum

Miért is jött létre?

2012.12.08. 21:05 :: Katushka

Többek között azért, hogy ha úgy adódik, hogy pozitív, vagy negatív élményeimet, véleményeimet megosszam másokkal. Biztos mindenkinek megvan a maga véleménye a taxisokról és a taxis cégekről, de nem árt, ha néha nyilvánosan is véleményt cseréljünk, hogy lássuk melyik cég miben erős és miben gyenge.

taxi_cab_blog.jpgÉrnek néha olyan élmények is, melyek nem feltétlen negatív élmények, viszont mosolyt csalnak az arcomra. A posztok között lesz ilyen is, olyan is.

Pár szóban rólam

Nem vagyok taxis, még csak jogsim sincs, viszont évek óta taxival járok és jó pár társaságról megvan az ilyen, vagy olyan véleményem. Az ismerőseim már már várják hétről hétre a "taxis story-kat". Remélem hogy mindenki okul a más kárán és majd le tudjátok szűrni, hogy mely társaság milyen szolgáltatásokat nyújt a kedves utasoknak.

Nyugodtan kommenteljetek, osszátok meg saját élményeiteket és ha olyan és persze beleegyeztek megosztom a blogon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://taxicab.blog.hu/api/trackback/id/tr304955032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása